membraner og bassiner ny

Membraner og bassiner

DIN MEMBRAN SKAL HOLDE I MANGE ÅR

Der kan være stor forskel på hvilken type membran der er den rigtige i en given situation.

Der findes mange måder at konstruere en membran på, og der findes mange forskellige materialetyper, man kan købe. Hos Dantonit har vi valgt udelukkende at fokusere på membrankonstruktioner som opbygges af uforgængelige materialer.

HVAD ER VIGTIGT?

Kravspecifikationerne varierer ofte meget fra opgave til opgave. Til en membran til en losseplads, hvor der deponeres farligt industriaffald, stilles der mange krav. Til et ganske almindeligt regnvandsbassin stilles der derimod typisk knapt så mange krav.

VI HJÆLPER DIG

Vi vil gerne vejlede dig personligt i forhold til din opgave, så du får en funktionel og korrekt løsning til billigst mulige penge. Derfor vil vi opfodre dig til at ringe eller skrive til os, så vi er sikker på, at du får den information og hjælp, du har brug for.

Nedenfor får du en kort introduktion til de to membrantyper vi arbejder med. De kan begge anvendes i mange forskellige scenarier. Hvis det virker som noget du kan bruge, så ring til os og fortæl os om dit projekt.

tab1-membran

MEMBRANEN AF RÅ BENTONIT

DANTOCRUDE

Denne membran af rå bentonit giver en ultimativ sikkerhed imod lækage. Det vil i mange situationer være den rigtige konstruktion, hvis der er en væsentlig potentiel miljørisiko involveret.

Se mere

tab2-membran

MEMBRANEN AF BENTONITPULVER

DANTOBES

Hvis man blander bentonitpulver med sand eller stenmel, så får man, hvis man gør det korrekt, et lav-permeabelt materiale, som er perfekt til at lave forskelligartede membrankonstruktioner af. Man refererer ofte til en BES blanding (Bentonite Enhanced Soil).

Se mere

kystsikring

MEMBRANER TIL KYSTBESKYTTELSE

Søger du en membranløsning, der kan beskytte vores kyster mod erosion? Hvad med én, der både har længere levetid og slet ingen miljøpåvirkning? Hos Dantonit tilbyder vi membraner af rå bentonit fra vores eget brud på Tåsinge.

Se mere


SKAL VI HJÆLPE DIG?

Har du brug for rådgivning eller sparring til valg af den rigtige bentonitløsning, står vi altid til rådighed. Udfyld formularen eller kontakt os direkte på:

Ring mig op

"*" indikerer påkrævede felter