Kundetilpassede_løsninger_720x250

Kundetilpassede løsninger

Laboratoriet

Dantonit er den eneste Skandinaviske producent af bentonit-produkter. For os er udgangspunktet den rene bentonit, og vi udvikler gerne nye, tilpassede løsninger på baggrund af specifikationer og krav.
Vi har vores eget laboratorie og råder over et helt team af dygtige teknikere og laboranter, som kan imødekomme langt de fleste forespørgsler – selv når det kræver udformning af en ny, skræddersyet løsning på baggrund af blandt andet holdbarhedstests og analyser.

Har du behov for en specialløsning? Tag fat i os allerede i dag

Løsninger, der lever op til de højeste krav

Med udgangspunkt i vores egen forekomst ved Bjerreby på Tåsinge producerer og leverer vi fra vores fabrik i Odense et bredt udvalg af betonit produkter af meget høj kvalitet.

Alle procedurer udføres i overensstemmelse med den internationale standard ISO 9001 (Kvalitet), 14001 (Miljø) og 45001 (Arbejdsmiljø). Standarderne i vores ISO certificeringer sikrer, at vores laboratorium tager daglige produktionskontroller med faste intervaller. Du er dermed garanteret løsninger af højeste kvalitet hver gang – år efter år.


SKAL VI HJÆLPE DIG?

Har du brug for rådgivning eller sparring til valg af den rigtige bentonitløsning, står vi altid til rådighed. Udfyld formularen eller kontakt os direkte på:

Ring mig op

"*" indikerer påkrævede felter