tatning

Tætning i bygge- og anlægbranchen

  • Tætning i bygge- og anlægbranchen
  • DantoBES

Den rigtige løsning

Der findes utallige typer tætningsopgaver indenfor bygge- og anlægsbranchen. Hos Dantonit henvender vi os til de opgaver, som skal løses under jordterræn eller under vand. Typisk er det i forbindelse med konstruktion af tætninger som etableres for at forhindre indtrængning af grundvand eller nedsivende overfladevand.

DEN RIGTIGE VEJLEDNING

For at hjælpe dig med at finde den rigtige løsning til din opgave, står vi altid til rådighed og rådgiver i, hvordan du skal arbejde med produkterne, herunder hvordan arbejdet kan udføres, og hvilket arbejdsmateriel der kan anvendes.

Fordele og ulemper ved forskellige konstruktioner bliver belyst, og på den måde sikrer vi, at du får en funktionel og praktisk løsning.

Nedenunder kan du læse mere om det produkt, vi anbefaler til konstruktionstætning. Det er ikke muligt at beskrive alle anvendelsesmulighederne for produktet, da der findes et stort antal forskellige situationer, hvor det kan løse en tætningsopgave.

tab1-taetnig-min

TÆTNING OMKRING BYGNINGSFUNDAMENTER

DANTOBES

Undergrunden rør på sig året rundt henover årstiderne, Derfor kan det være udfordrende at etablerer en tætning som holder tæt år efter år. Især hvis man skal lave tætningen på vanskeligt tilgængelige steder, som bag en spunsvæg eller rundt om et gammelt kælderfundament. Her er en færdig BES blanding ofte en god løsning.

Se mere


SKAL VI HJÆLPE DIG?

Har du brug for rådgivning eller sparring til valg af den rigtige bentonitløsning, står vi altid til rådighed. Udfyld formularen eller kontakt os direkte på:

Ring mig op

"*" indikerer påkrævede felter