Bæredygtig_arbejdsplads hero

Velkommen til Dantonit

Velkommen til Dantonit

Dantonit er en del af NCC A/S og den eneste Skandinaviske producent af certificerede bentonit-produkter. Vi udvinder bentonitten i vores eget brud på Tåsinge og fremstiller et bredt udvalg af produkter til fx tætning af brønde og boringer ved større anlægsprojekter og til membraner, der skal sikre områder mod forurening.

Download profilbrochure

Vi udvikler og fremstiller vandtætte løsninger af bentonit:

Bentonittens_egenskaber

Vandtætte løsninger

På vores højteknologiske fabrik i Odense forædler vi den rå bentonit.

Bentonit er en særlig lerart, som absorberer vand og derved er meget tæt. Dette gør vores produkter ideelle til at forhindre forurening, nedsivning og beskytte områder mod ekstreme vejrforhold som skybrud.

Bentonitens enestående egenskaber er ikke kun begrænset til dens tæthed; det er også et materiale, der ikke forgår og besidder en selvreparerende egenskab. Dette gør vores løsninger slidstærke og langtidsholdbare.

Læs mere om bentonittens egenskaber

Kundetilpassede_løsninger

Kundetilpassede løsninger

Hos Dantonit har vi vores eget laboratorie og råder over et helt team af dygtige teknikere og laboranter, som kan tilpasse vores produkter til netop dit behov og imødekomme langt de fleste forespørgsler – selv når det kræver udformning af en ny, skræddersyet løsning på baggrund af dine specifikationer.

Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig


SKAL VI HJÆLPE DIG?

Har du brug for rådgivning eller sparring til valg af den rigtige bentonitløsning, står vi altid til rådighed. Udfyld formularen eller kontakt os direkte på:

Ring mig op

"*" indikerer påkrævede felter