Bæredygtig_arbejdsplads hero

Velkommen til Dantonit

Velkommen til Dantonit

Dantonit er en del af NCC A/S og den eneste Skandinaviske producent af certificerede bentonit-produkter. Vi udvinder bentonitten i vores eget brud på Tåsinge og fremstiller et bredt udvalg af produkter til fx tætning af brønde og boringer ved større anlægsprojekter og til membraner, der skal sikre områder mod forurening.

Download profilbrochure

Vi udvikler og fremstiller vandtætte løsninger af naturlige materialer:

Bentonittens_egenskaber

Vandtætte løsninger af naturlige materialer

Dantonits svar på de stigende miljøproblemer er løsninger af bentonit, hvor der hverken er brugt kemikalier eller tilsætningsstoffer til at opnå en høj tæthed. Bentonit er en særlig lerart – et naturmateriale – som absorberer vand og derved bliver ved med at være helt tæt. Materialet er derfor oplagt at bruge til løsninger, der skal forhindre forurening og nedsivning samt til at beskytte områder mod for eksempel skybrud. Bentonit forgår ikke og har en selvreparerende egenskab, hvilket gør vores produkter yderst slidstærke og langtidsholdbare.

Læs mere om bentonittens egenskaber

Kundetilpassede_løsninger

Kundetilpassede løsninger

Hos Dantonit har vi vores eget laboratorie og råder over et helt team af dygtige teknikere og laboranter, som kan tilpasse vores produkter til netop dit behov og imødekomme langt de fleste forespørgsler – selv når det kræver udformning af en ny, skræddersyet løsning på baggrund af dine specifikationer.

Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig


SKAL VI HJÆLPE DIG?

Har du brug for rådgivning eller sparring til valg af den rigtige bentonitløsning, står vi altid til rådighed. Udfyld formularen eller kontakt os direkte på:

Ring mig op

"*" indikerer påkrævede felter