hero-vaerme-min-1600×749

Varmeafledning fra elektriske kabler

TEMPERATUREN PÅ KABLET HAR BETYDNING

Når en kraftig strøm føres igennem et højspændingskabel opstår der varme og effekttab. Er varmeniveauet for kraftig, kan det have en negativ effekt på kablets levetid, og samtidig kan man risikere, at produktgarantien bortfalder som følge heraf.

Vendt på hovedet, kan man sige, at når temperaturen på et strømførende kabel reduceres, reduceres effekttabet. Strømmen ender ude ved forbrugerne, i stedet for at gå til spilde. 

DET RIGTIGE PRODUKT TIL HVERT ENKELT PROJEKT

Bentonit har i princippet ubegrænset levetid og vil bevare de fleksible tætningsegenskaber i brønde og boringer, så længe produktet ligger under jorden i dets naturlige miljø og fugtighed. Uanset om jordlag og sten bevæger sig over tid, eller trærødder trænger igennem bentonitten, vil den bestandigt lukke sig og tætne.

tab1-vaerme

VARMEAFLEDENDE KABELMATERIALE

DANTOCON THERMAL R

I nogle projekter defineres der et materialekrav for den maximale tilladte varmeledningsmodstand målt i mK/W. I andre projekter angives der et minimumskrav for varmeledningsevne målt i W/mK. Vi angiver derfor begge værdier på vores produktdatablade, så du hurtigt kan se, hvilket produkt der er relevant for dig.

Se mere


SKAL VI HJÆLPE DIG?

Har du brug for rådgivning eller sparring til valg af den rigtige bentonitløsning, står vi altid til rådighed. Udfyld formularen eller kontakt os direkte på:

Ring mig op

"*" indikerer påkrævede felter