DANTOBES

MEMBRANEN AF BENTONITPULVER

INDIVIDUEL SKALERBAR PERMEABILITET OG VEDVARENDE FUNKTION

Hvis man skal have sikret et relativt stort areal imod nedsivning af vand eller forurening og samtidig har ønske, eller direkte krav fra myndigheder eller bygherre, om at sikringen skal være holdbar og sikker i virkelighedens verden, så findes der ingen alternativer til en tyk naturlig membrankonstruktion. Hvis sikkerheden for at membranen holder tæt over tid er førsteprioritet, så er et tykt impermeabelt lag uden konkurrence.

OMKOSTNINGSOPTIMERING

Som et alternativ til en naturlig membran af ren rå bentonit, hvor alt membranmaterialet skal transporteres fra Dantonit til byggepladsen, kan det nogle gange være fordelagtigt i stedet kun at skulle transportere en langt mindre tonnage i form af en mindre andel DantoCon Seal bentonitpulver, som så iblandes et lokalt basis-materiale, typisk sand eller stenmel. Herved reduceres fragtomkostningen ofte væsentligt.

Det færdige BES materiale er utroligt nemt at arbejde med. Håndtering og udlægning foretages med standard entreprenørmaskiner, og er både enkelt og meget hurtigt.

HVORDAN GØR MAN?

Det er forskelligt fra projekt til projekt. Det afhænger af kravene til membranen i den enkelte situation, ligesom det er meget afhængigt at det basismateriale, som BES materialet skal opbygges af.

Hvis det drejer sig om et relativt stor areal, som skal sikres med en membran, så vil man ofte forsøge at anvende et lokalt basis-materiale og blande BES materialet på lokationen.

Drejer det sig om et mindre areal, så kan det være en fordel at vælge at købe BES materialet færdigblandet fra vores fabrik i Odense.

KORREKT ANALYSE OG DOKUMENTATION

Man skal i udgangspunktet altid sammensætte, teste, og dokumentere et BES materiale til den specifikke situation, hvor det skal anvendes. Man kan typisk ikke overføre tidligere test og dokumentation, endsige generel dokumentation fra et projekt til et andet – selvom det fra tid til anden ses forsøgt.

Hos Dantonit har vi stor erfaring med denne suveræne membrankonstruktion i praksis. Vi kan hjælpe dig igennem hele processen, så hvis ovenstående lyder interessant, så ring og tal med os om dit projekt.

DOWNLOAD DATABLAD

DANTOBES

SKAL VI HJÆLPE DIG?

Har du brug for rådgivning eller sparring til valg af den rigtige bentonitløsning, står vi altid til rådighed. Udfyld formularen eller kontakt os direkte på:

(+45) 65 97 32 63

info@dantonit.dk

Ring mig op