hero-bronde-bentonitbaserad-min-1200×1600

DANTOCON CEM
DANTOCON THERMAL

GEOTEKNISK BORING OG JORDVARME

PUMPBART FORSEGLINGSMATERIALE

Der findes boringer, hvor man er nødsaget til at anvende et pumpbart bentonitbaseret forseglingsmateriale. Det kunne typisk være geotekniske boringer med en meget lille borediameter.

I disse tilfælde kan du anvende DantoCon Cem produkterne til afpropning eller renovering af nye eller eksisterende boringer.

Det er pulverprodukter, som er nemme at håndtere, og nemme at pumpe. Efter endt pumpearbejde, hærder de langsomt op, og danner et tæt materiale, som er modstandsdygtigt overfor erosion og miljøpåvirkninger.

TÆTNING AF JORDVARMEBORINGER

Når en boret jordvarmeinstallation skal forsegles, stilles der typisk krav til at tætningsmaterialet skal have en høj varmeledningsevne.

DantoCon Thermal C2L er et nyt specialudviklet materiale, som har en øget evne til at lede varme fra jordformation til jordvarmeinstallation.

Det er et bentonitbaseret materiale i pulverform, som skal opblandes med vand, hvorefter det er klar til pumpning.

Selve pumpningen, og hele håndteringen omkring miksning og pumpning, har vi haft meget fokus på, da vi udviklede produktet. Resultatet er et materiale, som er nemt at arbejde. Efter korrekt opblanding har du et letflydende materiale med homogen konsistens uden vandfase. Klar til pumpning.Vi udvikler vandtætte løsninger af naturlige materialer: 

membraner og bassiner ny

Membraner og bassiner

bronde og borringer

Brønde & boringer

start-blurb-3

Varmeafledning fra elektriske kabler

tatning

Tætning i bygge- og anlægbranschen


SKAL VI HJÆLPE DIG?

Har du brug for rådgivning eller sparring til valg af den rigtige bentonitløsning, står vi altid til rådighed. Udfyld formularen eller kontakt os direkte på:

Ring mig op

"*" indikerer påkrævede felter