her-vaerme-dantocon-min-1-1600×1200

DANTOCON THERMAL R

Varmeafledande kabelmateriale af bentonit

HVORDAN ARTER MATERIALET SIG I FELTEN?

Hovedfunktionen i disse produkter er den forøgede varmeledningsevne, men der er en række andre produktegenskaber, som også skal være til stede, for at materialet fungerer i praksis.

Vi har sørget for, at det er nemt og enkelt for dig at arbejde med vores varmeledende bentonitprodukter. Lige meget hvilket af produkterne du vælger, er den praktiske arbejdsproces altid den samme.

Selve materialet har efter opblanding en lind cremet konsistens, som er nem at pumpe.

Det beholder sine fine homogene konsistens under pumpning, selv på de længste pumpestrækninger. Det er vigtigt, og det er med til at sikre, at materialefunktionen er til stede i hele pumpestrækningens længde.

LANGSIGTEDE MATERIALEEGENSKABER

Som det gælder for alle Dantonit-produkter, består også DantoCon Thermal R-seriens produkter udelukkende af naturlige materialer. Ved at udelukke kunstige tilsætningsstoffer, bevarer vi materialeegenskaber og funktionen af produkterne intakt over tid.

I forhold til natur og miljø er giver det yderligere værdi, at der udelukkende arbejdes med naturlige materialer.

HVILKET PRODUKT SKAL DU VÆLGE?

Dit krav til varmeledningsevne, eller hhv. varmeledningsmodstand, dikterer i udgangspunktet, hvilket af DantoCon Thermal R produkterne du skal vælge. DantoCon Thermal R06S har den laveste varmeledningsevne, og DantoCon Thermal R05S den højeste.

Du kan læse mere om de enkelte produkters specifikationer i produktdatabladene herunder.

Vi udvikler vandtætte løsninger af naturlige materialer: 

membraner og bassiner ny

Membraner og bassiner

bronde og borringer

Brønde & boringer

start-blurb-3

Varmeafledning fra elektriske kabler

tatning

Tætning i bygge- og anlægbranschen


SKAL VI HJÆLPE DIG?

Har du brug for rådgivning eller sparring til valg af den rigtige bentonitløsning, står vi altid til rådighed. Udfyld formularen eller kontakt os direkte på:

Ring mig op

"*" indikerer påkrævede felter